Skönhet

3 x favorittvålen

Okej, jag tror på riktigt att jag tvättat händerna fler gånger under det senaste året än sammanlagt under hela mitt 38-åriga liv. Inte det roligaste så det gäller att lyxiga till de där två minutrarna så mycket det går. Nä, det blir inte alltid två minuter men man tackar ju inte nej till ens några sekunders lyx i nuvarande situation. Vi har sedan länge en favorittvål som nu står i köket. Den köpte vi för första gången i Reykjavik och har sedan dess bara fyllt på. Vi har faktiskt även kompletterat med en rengörande handgel som står i hallen. Rekommenderar varmt L’Occitane för lite vardagslyx. Väldigt prisvärda produkter är det också.

Nu har vi lite fler handfat här hemma och på sistone har vi hittat nya favoriter. Här kommer våra topp tre!

På gästtoaletten står en isländsk tvål från Soley Organics som typ luktar skog och är lugnande. Vi har även handlotionen från samma serie (för har nog aldrig haft så torra händer som under 2020). Kan vara lite svår att hitta men brukar finnas i eko butiker. Den finns bland annat här i Sverige.

På Iceys handfat står ett set med tvål och lotion från L:A Bruket som verkar ha utgått. Hans set doftar lagerblad och spa. Produkterna från L:A Bruket med lagerblad är främst för män tror jag då det finns bland annat skäggtvätt och rakcréme i den serien. Icey gillar serien mycket då den är lite mörkare i doften och inte så söt. Tvålen och kroppslotionen har som sagt utgått men finns kvar lite här och där, bland annat här.

På min sida står en lite sötare tvål som fortfarande är lite muskig och luktar gudomligt. Den är från Aesop och är helt underbar, extra plus för att den inte torkar inte ut händerna. Har faktiskt packat ner en liten reseförpackning i förlossningsväskan för att få en lugnande hemmakänsla. Ska nog köpa den här handbalmen också men oftast vid mitt handfat står handlotionen från Elisabeth Ardens Eight Hour Cream serie.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.