Gravidtankar

Sushibelöning

Idag så var vi på sjukhuset för kontroll. Allt såg bra ut och dom kände inget behov av att sätta igång mig tidigare. Baby Ice har ju varit lite stor men nu var den okej på kurvan. Så det var skönt! Hade velat fråga hur länge man kan ha sex men jag vågade inte haha. Kanske ska ta det lite lugnt nu. Efter sjukhuset så hade jag bestämt att jag skulle få sushi. Fick bli med friterad scampi och så gott det var! Sådan himla bra belöning!

Annars mår jag bra. Från att inte alls känt mig gravid så hände något denna vecka och det märks och syns att jag är gravid. Känner att jag kan ta det, så smidigt som det gått så kan jag leva med fyra veckor av att känna mig gravid. På måndag har jag också tid hos psykologen för att prata om min dödsångest inför förlossningen. Velar lite kring om jag vill gå ensam eller med Icey. Vi pratar mycket så han vet ju om mina rädslor men tänker ändå att det kanske vore bra om han var med?

Plockade fram vårkläderna igår mest för färgens skull. Idag var det 18°C men det vänder igen vid helgen. Det hör väl våren till? Att allt är lite fram och tillbaks innan det är vår på riktigt. Vårkläderna får ligga tillgängliga men nedpackade ett tag till. Ska nog försöka plocka upp dom i mitten av mars.

0

4 kommentarer

 • Happy

  Vet att det finns många som tipsar om sex och speciellt som färdknäpp, dvs att det ska kunna sätta igång förlossningen… osäker på om det är sant men om det stämmer kan man ju ha sex länge 🙂

  0
  • natalia

   Alltså, internet säger typ att så länge vattnet inte gått och man inte öppnat sig så är det okej. Fast hur man ska veta att man inte öppnat sig vet jag inte 🙈

   0
  • natalia

   Det sägs att sexlusten ökar men har hört många som sagt att de har noll sexmist. Så här i slutet är det väl ganska vanligt att inte ha någon lust men det är en av få aktiviteter som inte gör ont just nu haha.

   0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.