Vardagen

Solen, värmen och våren!

Idag har varit helt underbar. Efter en vecka av sjukdom, migrän, trötthet och irritation över hur struligt det kommer bli att registrera vårt barn med namnen vi vill ha så var det skönt att vakna till vårkänsla. Det var dessutom inte bara dålig stämning igår, på plussidan så fick vi äntligen vår leverans av bebisredskap. Alltså barnvagn, bilstol, stol och spjälsäng.

Vi gjorde oss i ordning, fixade kaffe och åkte till ett surdegsbageri. Gott bröd från småskalig bageri är min stora last i livet. Det och doftljus. När vi skulle parkera så insåg jag att även om jag äger på att fickparkera så klarar jag inte av att göra det vid kanalerna. Shit, jag tycker det är så läskigt. Det är inga staket eller något annat utan man kan hur lätt som helst råka hamna i kanalen haha. Känns som man måste parkera ganska nära kanten men då är det läskigt att gå ur bilen. Nä, måste överkomma min hamna-i-vatten-med-en-bil fobi.

Det var strålande fint väder så efter bageriet och att vi hämtat en andra spjälsäng hos Iceys kompisar så åkte vi till våra gamla hoods för lunch. Restauranger får bara ha öppet för takeaway så det var skönt att det var så varmt för vi tog vår lunchmacka och satte oss i parken. Dom har så goda mackor på det här italienska stället. I somras åt vi säkert där en gång i vecka. Vi kunde bara beställa det vanliga till slut. Jag tog alltid en macka med biff och Icey kyckling men idag så tog vi både kyckling på grund är gravid och måste annars äta tråkigt genomstekt kött. Det var så härligt att sitta i solen med världens godaste macka och sedan ta en kort promenad i parken. Absolut en bättre lördag!

Imorgon väntar en förlossningsförberedande kurs och en massa plock. Förhoppningsvis en mysig promenad en solen också.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.