Recept,  TV

Guilty pleasures

Dag två av migrän här men det är en mild och ganska skum migrän så det går ändå okej. Igår gick det över vid eftermiddagen och kom tillbaks på kvällen. Vet inte om det är för att det sitter lite förkylning kvar men det känns i alla fall annorlunda från mina vanliga migränanfall. Idag har jag mest legat i ett mörkt sovrum och försökt lyssna mig igenom “Föda utan rädsla“. Den kommer rekommenderad av många men hittills vet jag inte om jag tycker den är så bra. Den fokuserar mycket på smärtan och det är inte riktigt det som oroar mig. Ska ta mig igenom den så återkommer jag med en recension. Det kanske tar ett tag för ska jag vara ärlig så lockar den inte tillräckligt utan det finns det som lockar mer. Här kommer några härliga tips som kanske inte kvalar i som finkultur.

Först och främst, ni måste testa dessa chocolate chip cookies. Jag hittade aldrig chokladbitar så jag hackade lite mjölkchoklad istället och det blev succé. Nästa gång ska jag kanske kyla degen först och göra dom lite tjockare. De blev sega och goda nu med men jag tror det kan bli ännu bättre.

Om du precis som jag gillar att plocka fram skämskudden då och då och titta på 90 Day Fiancé så får du inte missa Älskar, älskar inte. Lite inspirerad av samma idé, romanser som börjat utomlands och som kanske eller kanske inte överlever.

Ska verkligen inte påstå att jag är något stort NFL fan men jag försöker se Super Bowl varje år i alla fall. Ännu mindre är jag ett Tom Brady fan. Oklart vad det är men står inte riktigt ut med honom eller hans tillsynes perfekta liv. Men, till och med jag blir fascinerad av hans 7 Super Bowl vinster och imponerad av hans och Gronks samspel. Det till trots så var årets stora förtjusning en annan quarterback, nämligen Patrick Mahomes i motståndarlaget. Jag har blivit smått besatt av honom. Han är superdupersöt, förlovad med sin tonårskärlek och en helt fantastisk quarterback. Han är definitivt min senaste Instagram fixering. Vill inte ens tänka på hur många foton, klipp och allt annat jag scrollat mig igenom på sistone.

Sist men inte minst, behöver vi inte prata lite om Britney dokumentären? Vad tycker vi? Jag tycker hennes pappa verkar vara en kontrollerande och girig man. Det är inte så att hon sätter sig emot att ha en god man utan hon vill inte att det ska vara hennes pappa. Jag kan inte riktigt se varför det nödvändigtvis måste vara hans pappa. Himla sorgligt. Eller är det rätt?

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.