Smycken

Smycken av Deborah J Veitch

Det hör väl februari till att man sakta men säkert börjar snegla mot våren? Jag gör i alla fall det. Jag vill ha in lite ljus i mitt liv igen. Brukar börja kika på nya, färgglada accessoarer och sedan suga på karamellen tills mars då vårnyheterna brukar rasa in.

Det är inte så att jag måste köpa något och det måste inte heller vara nytt men i år är i alla fall jag lite trött på lunket som aldrig tar slut. En av få bra saker pandemin fört med sig är att jag aldrig shoppat så lite som nu. Till och med jag kan spara pengar nuförtiden om än omedvetet. Fast med det sagt så är jag sugen på något nytt nu. Fina smycken som livar upp den dagen då det finns mer att göra än att gå runt kvarteret och tillbaks. Tror inte den dagen kommer inom de närmaste månaderna men jag vill känna mig fin och redo när dagen är kommen.

Så, jag har hittat en fantastisk smyckesdesigner från England som heter
Deborah J Veitch och vill starkt klicka hem dessa godingar. Det enda som egentligen hindrar mig är Brexit och en brutal holländsk tull. Kanske kan jag börja med ett par örhängen eller armbanden och se hur det går.

Älskar dessa med beskyddande ögat
Störtförtjust i färgglada, nätta och flätade armband med bling.
Grön och lila är en så vacker färgkombo som passar extra bra på våren.

Vad tycker ni, är det dom grön/lila örhängena jag ska slå till på?

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.