Vardagen

Hemma i vardagen!

Vi kom hem igår och idag var allt som vanligt. Vaknade, tog på mig min nya fina morgonrock och gick ner och gjorde frukost som jag sedan njöt av i sängen.

Förra veckan bestod mest av slutstädning innan vi stängde sommarstugan, bilande, massa bus med min brorsdotter, mycket kärlek, Covid-19 test, packning, möte med vår kraamzorg och så har vi blivit bortskämda med god mat och ompysslade av min bror och hans fästmö. Så ja, det var tufft att säga hejdå. Känns jävligt jobbigt att vara ensamma i en pandemi som sätter stopp för många besök nu när födseln närmar sig. Hela det där ”it takes a village” tänket fallerar ju. Vi pratar mycket om hur vi ska göra för att ta oss igenom den första tiden. Vad vi tycker är viktigt. Vi tänker att det är bättre att vi pratar igenom det nu istället för när vi är i ett bebiskaos och inte sover så bra. Icey kommer sannolikt jobba hemma till efter sommaren vilket ju både är skönt och lite utmanande.

Ville bara kika in och säga hej egentligen. Idag ska jag ta det lugnt. Jag satt alldeles för mycket igår så mina höfter gör rätt ont. Mycket vila blir det och så ska jag packa upp alla väskor. Flög tydligen hem med 78kg i bagage.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.