Vardagen

Ny dag, ny vecka, nytt år…imorgon

Gårdagens sol 💛

Idag var dagen som skulle starta det nya året på riktigt. Var så pepp på lite rutin och vardag. Tänkte skriva lite inlägg om 2021, självkänsla och det här med drömmar när man är gravid. Hade världens migrän på nyår och sedan har Icey mått lite dåligt så det kändes bara skönt att få ta tag i vardagen igen.

Istället ligger jag i soffan med täcke och är ett vrak. Sov inte på hela natten mer ön någon timma mellan 11 och midnatt. Mådde illa, Baby Ice spelade hockey på NHL nivå så det gjorde ont och det gick inte att sova. Jag var så vansinnigt trött och ville väcka Icey och be honom åka till sjukhuset med mig så de kunde söva mig. Ville verkligen bara sova. Vår bebis är mest aktiv på morgon och på kvällen men jag har inte känt av henne/honom så tydligt som nu. Och det är inte alls skönt att någon sparkar och rullar runt i ens magen när man vill sova. Hann lägga en beställning på Coop, så inte helt oproduktiv.

Vid 7:30 gick vi upp och jag lade mig i soffan. Somnade och vaknade när klockan nästan var 12. Åt en glass och läste lite tidningar. Öppnade WordPress appen och lyckades radera mitt nyårsinlägg. Orkar inte sådant idag. Är så trött. Och iskallt är det också. Ser att Alex tipsar om en serie på Netflix. Det blir nog så mycket jag klarar idag. Förhoppningsvis, mår jag bättre i eftermiddag och kan städa lite. Inte många dagar kvar att göra det. Vi skulle egentligen åkt upp till Stockholm på lördag men på julafton införde Nederländerna krav på negativt PCR test samt intyg (tror vi) för att resa så vi behöver åka upp redan på onsdag för att hinna ta det. 1700kr/person, jo tack ja. Någon tjänar bra på dessa. Då tror jag ändå vi hittat en av de billigaste. Tycker förvisso att det är en bra grej även om det vore säkrare att testa sig när man landar, sitta i karantän i sisådär fem dagar och sedan testa sig igen. Men den logistiken kanske bara funkar i små länder med färre inresande och passerande? Nä, nu blir det Netflix. Och kanske popcorn. Vardagen får vänta tills imorgon.

0

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.