Gravidtankar,  Vardagen

Testkörning

Herregud, blev helt slut efter dagens utflykt. Vi bestämde oss för att åka och titta på barnvagn och barnsäng på Europas största barnbutik. På ett sätt, så himla skönt att det var stort och luftigt i dessa tider men å andra sidan hjälp vad det finns att välja mellan.

Vi visste ändå ungefär vad vi ville ha så vi skulle egentligen bara känna och klämma lite men väl där blev man ju helt osäker. Hittade en Aston Martin vagn och glömde fort bort allt all efterforskning jag gjort. Tyckte denna passade både min smak och körstil men min man var inte lika övertygad. Så det slutar väl med en tråkig men praktisk Bugaboo men hej spädbarnslivet! Just den vagnen vi lutat mot är såklart ny annars hade vi nog försökt jaga fatt på en begagnad.

Efter våra tre timmar i den där butiken så åkte vi hem, åt lunch och sen knallade vi till marknaden. Efter det har vi inte gjort många knopp. Jag har sett på hockey, gjort tomatsås och vilat. Icey har gått och väntat på säsongspremiären av Så mycket bättre som om det vore julafton haha. Han är helt besatt av det programmet och det finns någon ingen gräns för hur många gånger han kan se ett avsnitt.

Nu ska vi såklart se om några avsnitt sedan ska jag sova och sova länge.

0

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.