Vardagen

3 x Instagram

Har hamnat i en ond cirkel där jag hänger mycket på Instagram. Det går verkligen i perioder för mig, ibland öppnar jag knappt appen och ibland klickar jag mig runt i en oändligt. Just nu har jag tre konton jag kollar lite väl mycket på. Nämligen dessa favoriter!

Först ut, The Williams Family. Min fixering börjar släppa men låt oss inte gå in på hur många timmar jag tillbringat med att kolla dansklipp och youtubefilmer med dessa fyra bröder. Oklart vad som fascinerar mig men älskar ju dans och sedan var jag nog lite nyfiken på vem som var sötast. Youtube slog dock ut alla kandidater då dom i deras filmer låter väldigt amerikanska och lite små dumma. Så håller mig till korta dansklipp nu.

https://www.instagram.com/p/CCCQnbAp0UZ/?igshid=10qw0u7cq2oo4

Sedan har vi då konstnären Cj Henry. Herregud, vet knappt vart jag ska börja. Är helt tagen av hennes talang och helt mållös inför hur fantastiska hennes verk är. Hennes tillvägagångssätt är helt unikt och hennes målningar ser ut som originalfotona. Tänker mig att hennes tavlor kostar en del men sätter ändå upp dom på livets önskelista.

https://www.instagram.com/p/CAOtTWojw-a/?igshid=1bfyqlq0ezi10

Sist men inte minst. Jag är helt slukad av denna snubbe och hans färgspel. Kan inte titta mig mätt på dessa klipp. Enda problemet? Han lägger inte upp tillräckligt många på Instagram.

https://www.instagram.com/p/CFTOcZfhKeg/?igshid=g0slfb65bhyd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.