Inredning

Sticklingar

Sent i somras så köpte jag sticklingar på Tradera. Mest för att det var en kul grej och roligt att testa. Dom var inte jättebilliga för små gröna växter men två unnade jag mig i alla fall. Om man som jag har endast har ett grönt finger typ så borde man kanske köpa dom billigaste första gången? Ja ja, jag gick på de finaste haha. Funderade lite hur de skulle överleva frakten men det ser ni gick hur bra som helst. Dom var försiktigt inpackade och hade blött paper runt stammen. Dom ska väl egentligen sättas i små krukor direkt när de kommer fram men ja, har man inte så gröna fingrar så har man inte riktigt tänkt så långt. Så jag satte dom i små glas i några dagar. Sedan införskaffade jag små krukor och fick jord av en kompis. Klippte av PET flaskor som jag gjorde hål i och ställde över växterna i en vecka. Sedan skulle vi typ åka hem. Då bad jag min mamma ta hand om dom små minisarna. Två månader sedan kom dom med till Rotterdam med mina föräldrar. De hade blivit så stora! Min mamma kan växter till skillnad från mig. Idag har jag planterat om dom och väntar med spänningen på om dom kommer fortsätta växa…eller vissna.

Idag har jag annars mått mycket bättre även om jag nästan fick en panikattack igår. Tankarna försvann under natten. Började idag med yoga, pysslade hemma lite och gick sedan på promenad innan jag lagade middag. Vi försöker återgå till någon slags vardag och har skrivit ner en veckomatsedel. Känns bra med lite ordning och en bra start på veckan.

0

4 kommentarer

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.