Familj,  Gravidtankar,  Shopping

Tips om utförsäljning!

Klänning att fynda på Something Borrowed

Hade en mysig helg med mina föräldrar. Älskar att ha dom nära, att känna deras doft i huset. Känner mig så väldigt trygg då. Jag är makalöst mammig och pappig och tycker det är jobbigt att säga hejdå till dom. Så har det alltid varit och så är det nu med, trots att jag nästan är 40. Jag har slutat ta dom för givit och är så glad att jag fortfarande har dom. Det gör det nästan ännu värre för man inser att det inte är för evigt.

Har också mått ganska bra under helgen men idag var huvudvärken tillbaks. Det är inte migrän men svår huvudvärk. På eftermiddag kom jag på att en massage kanske skulle hjälpa. Hittade en salong nära mig som hade gravidmassage och cyklade dit. Jag måste ha haft mycket spänningar och spår av märkliga sovpositioner från de senaste veckorna för det var så skönt. Kände mig hoppfull på livet igen när jag gick därifrån. Det är så himla segt när dagarna bara försvinner såhär. Jag har en födelsedagspresent från augusti som jag inte tagit mig till posten för att posta. Finns massor jag skulle behöva göra men samtidigt kanske jag ska chilla lite för det är inte värt att konsekvensen är sådana dagar som idag.

Nu till något annat. För ett tag sedan funderade jag på att investera i ett bolag som heter Something Borrowed. Deras affärsidé var att hyra ut kläder och på så sätt skapa lite mer hållbar modekonsumption. Jag tyckte inte riktigt deras pitch var tillräckligt stark så jag investerade aldrig och dom verkar inte ha fått in det kapitalet som behövdes. Därför avvecklar de nu sin verksamhet och säljer ut kläderna i deras sortiment. Finns massor av fint att fynda! Ni hittar utförsäljning här: www.somethingborrowed.se. Happy shopping!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.