Vardagen

Slutspurten

Idag ska det sista packas upp och ställas i ordning. Så det är bra musik på högsta nivå som gäller! Det är ett rum som inte kommer bli klart innan lördag när mina föräldrar kommer. Vi vet nämligen inte alls hur vi ska optimera gästrummet som även kommer agera barnrum. Det är ett så himla märkligt rum så det är svårt att hitta en bra möblering.

Vi fick också leverans från IKEA idag så nu har vi en till byrå, mattor, lampa och lite annat. Det känns som vi kan ä n t l i g e n se slut på kaoset. Igår köpte vi också insyns skydd för en större förmögenhet. Som i och för sig efter första offerten på 30000kr kändes ganska billigt. Vi kan kanske ha nått en punkt då vi bara vill att allt ska vara klart. Och jag lyckades förhandla till mig hemmagjorda börek haha. Står till och med med i beställningsbekräftelsen.

Nu ska jag ta tag i sovrummet! Sätta upp riktiga gardiner och bygga byrå. Ha en bra torsdag!

0

2 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.