TV

Tv tips: Älska mig

Kanske lite sen på bollen men jag trodde ju att Älska mig skulle vara någon slags dålig komedi och som bekant ser inte jag på komedier. Igår under migränen så kändes det som det var det enda kvar att titta på. Och så bra den är!

Huvudpersonen heter Clara och det är henne och hennes familj man får följa. Genom kärlek och livet i allmänhet. Claras pappa kommer från ett långt men kanske olyckligt äktenskap när han oväntat bestämmer sig för att leva livet. Claras lillebror Aron tycker han hittat livets kärlek men hans bästa vän är tveksam. Har dom egentligen något mer gemensamt än att dom gillar att ligga? Så mycket att Aron missar en jobbintervju. Clara känner en enorm hopplöshet i dejtingvärlden. Tinderprofiler stämmer inte, dejterna är värdelösa och hon kommer aldrig hitta kärleken. Tills grannen blir intressant men är han kanske lite för bra för att vara sann om inte är det kanske säkrast att redan från början hitta fel så man inte hamnar i en relation. Hennes bästis säger att hon är emotionellt störd och kanske har hon rätt?

Säsong två har precis börjat och relationerna har förändrats och sätts inför utmaningar. Är kärlek någonsin lätt? Ska bli kul att se denna säsong också.

Serien är skriven och regisserad av Josephine Bornebusch. Tycker serien är väldigt bra balanserad, lagom rolig och lagom sorglig och lagom pinsam. Man kan sympatisera och känna igen sig i nästa alla personer och/eller relationer. Tycker den är briljant och jag är fast. Finns på Viaplay.

0

En kommentar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.