Gravidtankar,  Sjukdomar

Håll ut!

Idag vaknade jag klockan 5. Det händer lite då och då, ibland kan jag somna om direkt men oftast är jag vaken en timma eller två och somnar sedan om. Idag kunde jag inte somna om alls. Vid halv 7 var jag så hungrig att jag gick ner och gjorde en ostmacka. Vid halv 8 hade jag migränkänningar. Det är fjärde gången nu på väldigt kort tid. Senast var i lördags när vi flög hem. Det blev för lång dag och det var så varmt och kvavt. Jag klagade lite till Icey att alla flygplatser är så varma nu och utgick från att det har med viruset att göra. Typ att man inte vill ha på för mycket ventilation. Då skrattar han och säger att de är samma temperatur som de alltid varit, det är jag som är så mycket varmare haha.

Idag har det varit väldigt kvavt och över 30°C. Tack och lov har vi ju golv nuförtiden så det känns inte som en stenugn men att sova i ett varmt sovrum var tydligen inte min grej. Migränen var ett faktum. Jag tar inga smärtstillande alls. Vet att Alvedon är okej men det kommer inte hjälpa alls så då skippar jag det. Idag var inte den värsta smärtan jag känt men det var tillräckligt för att göra mig liggandes. Fick inte i mig någon lunch men fick middagen serverad i sängen. Åt faktiskt allt. Brukar gå bättre när det inte är något kött eller fisk som serveras. Vid lunch sa jag till Icey att jag tror det är en sådan där dagsmigrän som går över vid 21. Mycket riktigt, efter middagen framåt 21 så var jag smärtfri. Inatt ska vi sova med fläkten på.

Dagens stora happening var annars att vi fick vår tvättmaskin och torktumlare. Tre veckor för sent men nu är dom är. Min höjdpunkt var annars att min mamma lovade att göra stuvade makaroner när dom kommer på lördag. Fördelen med migrän är annars att jag inte mår så illa på kvällen för jag har ont i huvudet istället (eller mer).

Hörni, världens tristaste blogg just nu. Inte mycket muntert men håll ut, det kommer vända! Nästa vecka senast. Jag måste bara få ordning på hemmet innan föräldrarna dyker upp.

0

3 kommentarer

 • Alex

  Jag har hört att migrän kan komma oftare under graviditet och tänkte faktiskt på dig då. Hoppas det bara är slumpen och att du snart får må bra. En graviditet är en evighet när man inte mår bra 💔

  0
  • natalia

   Hmm, jag har hört att det kommer mer sällan. Men det måste variera jättemycket från person till person. Det gick två månader utan en enda migränattack så jag tror det är slumpen nu. Eller rättare sagt en kombination av externa faktorer som förhoppningsvis ändras till det bättre snart.

   0
   • Alex

    Då kör vi på det du har hört 🙂
    Hoppas iaf att det blir bättre snart. Och skönt om det är omständigheterna runt om. De är ju lättare (?) att påverka än barnet som ska hänga där inne k flera månader tlll.

    0

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.