Gravidtankar,  Vardagen

Dagens projekt

Verkligheten från vilopaus i sovrummet.

Idag har jag slitit med att packa upp och försöka sortera alla kläder. Hade kanske glömt hur mycket kläder jag har. Blev i alla fall väldigt uppenbart när alla väskor skulle packas upp. Större delen av min garderob har jag inte sett sedan slutet av november så det blev en smärre chock.

För att göra det lite slitigare så vet jag inte vad jag hur jag ska organisera allt, vad jag ska hänga upp nu och vad som ska packas undan. Det var 30°C idag så höstkläder är jag inte redo för, speciellt inte med tanke på hur varm jag är. Samtidigt är jag ganska sugen på höst. Dessutom passar långt från allt. Eller nja, allt passar men långt ifrån alla kläder är bekväma. Så ja, det har inte bara varit att packa upp. Ibland låg jag bara i sängen och andades.

Vill ju egentligen inte gnälla så j*vla mycket men önskar att jag kände mig mer som mig själv. Att energin, styrkan och viljan fanns där men istället är jag trött och illamående. Det är absolut bättre de dagar som är lite svalare och då jag sovit ordentligt men så var det inte idag.

Nu är allt i alla fall uppackat, ska bara fixa iordning lite snyggare, och vi har konstaterat att vi behöver ytligare förvaring. Vi vet inte riktigt vad för vi har inte så gott om golvyta men desto mer höjd. Jättemycket höjd. Tänker på det varje morgon i badrummet att jag känner mig som en dvärg i det här huset ibland.

0

2 kommentarer

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.