Utlandssvensk

Nästan hemma!

Hann med att fira en liten tvååring innan vi vinkade hejdå.

Nu är vi hemma och har sagt hejdå till våra roomies. I 6 veckor bodde vi med min bror och hans familj och vi konstaterade efter typ en timma att vi saknar dom. Det var definitivt jobbigt att säga hejdå. Så vemodigt.

Allt har ett slut och så även denna sommar. Nu väntar fjorton dagars karantän så vi beställde matleverans i torsdags och håller hos isolerade på ett hotellrum idag och kanske imorgon. Det beror på när vår saker anländer. Det blir antingen ikväll eller imorgon bitti. Så fort vi flyttat in så behöver vi fixa gardiner. Det är minst 35 grader här om dagarna. Påminner mig faktiskt om när vi flyttade till Belgien, det var också augusti och hett. Vi är så spända på om huset är kokhett eller relativt svalt när det varit stängt.

Nä, nu ska vi sätta oss och jämföra tvättmaskiner så vi kan beställa det. Kolla på mattor online så vi vet vad alternativen är. Sedan borde vi nog också göra någon slags checklista så vi inte missar något.

Hur är det med er? Är ni kvar här och läser? Lovar att uppdateringarna återgår till mer frekventa nu. Ha en fin vecka!

0

4 kommentarer

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.