Familj

Barnvakt

Vi här varit barnvakt åt min brorsdotter sedan igår och föräldrarna kommer hem ikväll. Det har gått väldigt bra. Hon trivs med både Icey och mig vilket underlättar. Lite ovant att sova med en bebis i rummet. Jag är ljudkänslig och både Icey och bebis lät en del.

Det är så underbart att få tillbringa sommaren med henne och hennes familj. Vi träffas inte så ofta annars och färre gånger lär det kanske bli nu med Corona. Så det gäller ju att maxa tillfällena för bus och att hjälpa min bror med barnvakt. Min lillebror som blivit värsta vuxna mannen. Fortfarande lite märkligt.

Hon är en bestämd liten dam som älskar att leka och plocka blåbär. Hon pratar inte riktigt än men är ändå tydlig med vad hon vill. Hon avskyr att åka båt men trivs i bilen och vagnen.

Idag ska vi ner till mina föräldrar och äta våfflor. Sedan får vi se vad vi hittar på. Dagarna går så fort men ändå så långsamt. En dag är lång och det känns verkligen vilket gör mig glad. Då blir sommaren extra lång.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.