Sverige

Sommar i Sverige

Det är helg varje dag och vi njuter av att vara på den svenska västkusten och minnas tillbaks på dagarna innan var tredje hus ägdes av norrmän haha. Det märks också att många som bor långt bort i Sverige väljer att inte åka så långt och det tycker jag faktiskt är väldigt bra. Samtidigt så blir det extra viktigt för oss som är här att verkligen stötta det lokala. Så många i dessa kommuner är beroende av sommarboende och turister.

Hittills har det varit härlig dagar med lite småkrispiga men soliga stunder. Lite det som kör svensk sommar till. Vi umgås med vänner och familj, högst medvetna om att det bara är för några veckor och att vi kanske inte ses på ett tag sedan då många av oss väljer att resa mindre.

Igår var vi ute på Ellös och spelade quiz och åt pizza à la västkusten. Happy har varit här några dagar så vi har njutit av drinkar, solnedgångar och livsgenomgång

Pizza hos en Bohuslänsk deli foodtruck
0

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.