Vardagen

Semestern

Så har vår semester startat på riktigt men som alltid så tar det ett tag innan lunket infinner sig. För oss är det några saker vi måste göra vid sommarhuset så lite skönt är det allt vädret på västkusten är sådär denna vecka. Då får målandet och trädgårdsarbetet vänta. Igår jobbade Icey sina sista timmar och jag gick på årsmöte och skrev protokoll och idag måste vi till förrådet och greja för resten av veckan försvinner till gäster och en Skåneresa. Och swoosh är en vecka redan förbi!

Huset vi bor i har varken internet eller TV så det är nu tredje dagen för oss i ett boende utan dessa moderniteter. Ska erkännas att det kändes lite jobbigt i början men nu är det mest skönt. Igår kom en vän över efter middagen och satte vi upp med en vän till klockan två på natten och pratade amerikansk politik, HIV, livet, kändisar och mycket annat. Tiden bara flög iväg. Jag har dessutom beställt böcker och utan TV och internet blir jag mindre distraherad.

Nu ska jag åka och hämta en grej åt min mamma. Icey sover fortfarande och att ge honom tid till sömn är det snällaste jag kan göra i sommar.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.