Vardagen

Limbo

https://www.youtube.com/watch?v=WbsKcqVUd8

Allt är nästan packat nu, vi har munskydd så vi kan flyga flygplan, handskar så vi kan gå på husvisning, myggspray så vi förhoppningsvis slipper bett och vi har till och med ätit ur kylskåpet. Det enda problemet med det sistnämnda är att det är två dagar för tidigt. Nä, vi har hamnat helt ur fas. Jag får mess från en gammal kollega (både åldersmässigt och tidpunktsmässigt) som uppenbarligen fortfarande har mig som någon ouppnåelig fantasi. Jag gillar förvisso det, att det gått så många år men att jag fortfarande är en fantasi. Berättade om hans sms till Icey men timingen blev så fel för jag har bett Icey att inte använda min padda eller mobil. Inte för att jag får sms från en kollega utan för att jag planerar en överraskning men fattar att det blev helt fel. Sedan när vi var i affären idag så kom en helt random man fram till mig och ville ha mitt nummer. Henry hette han men jag sa att jag bara skaffar nya bekantskaper på fredagar. Men framför vill jag inte att någon raggar på mig när jag är svettig och varm och i en liten butik. Håll avstånd! Pandemi eller inte. Fast han sträckte ut handen och jag sa att har inte folk slutat med det. Så det blev en armbågshälsning. Tyckte jag fick hela hans livshistoria på typ tre minuter. Han hade familj i Stockholm och Malmö som om det skulle bidra till något positivt. Icey är lugn, han vet att jag kan ta hand om mig själv men det har blivit lite mycket män denna vecka. Imorgon fyller han år och vi har inte ens någon kul frukost. Ja, han vet att det inte är så jag vill ha det men att det är lite så det blir nu. Vi vill båda att lördag ska vara här så vi kan stänga detta lägenhetskapitel och ha semester. Vi lever i någon mittemellan fas just nu.

I övrigt har jag klurat på ett kul projekt. Har tänkt på det ett tag och känner att jag måste få lite mer utlopp för min kreativitet. Samtidigt har jag hjälpt min PH med hans kreativ projekt. Älskar verkligen att jobba med honom på olika projekt. Nä, nu ska jag försöka sova. Imorgon ska vi cykla över stan och kolla på ett exempelhus. Slänger in min nya repeat låt. Hörde den för typ en månad sedan men hittade den aldrig igen men så dök den upp igen för någon dag sedan. En låt om mig ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.