Skönhet

Ögonbrynsfärgning

Före och efter brynfärgning.

Idag har jag varit lite slut som artist. Känt mig seg hela dagen så har mest sysslat med lite planering och ekonomi översikt. Ägnade också en evighet till att hitta en bra doppresent innan Icey kom på en idé som faktiskt kändes helt i linje med min ambitionsnivå just nu.

Hade tid för ögonbrynsfärgning på eftermiddagen. Faktiskt första gången jag gör det. Lite läskigt tycker jag att hålla på med saker runt ögonen men hon var supertrevlig och bra. Tog kort innan och efter tog dock i helt olika ljus men lite skillnad ser man allt. Satte på ett svartvitt filter så att hudnyansen inte skiljer så mycket. Skulle ju tagit korten på samma ställe men kom på det lite för sent. Det är i alla fall bara brynen som är färgade och inte huden. Nyans är kanske pyttelite mörkare än min naturliga men mest är det som om de har blivit lite fylligare. Så himla skönt det var att slippa norpa ögonbrynen själv. Jag har försökt växa ut brynen under den osociala våren men dom har inte växt ut så mycket som jag hade hoppats. Men det var värt ett försök!

I kväll har vi packat och dubbelkollat med hotell och snicksnackat lite om sommaren. Ja, och diskuterat en momsfråga som var på quizen. Fattade inte alls där ett tag men nu är jag med. Och nu är lägenheten nästan helt kal igen. Så märkligt hur det fort bara blir ett skal. Inte många dagar kvar nu. Snart åker vi!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.