Inredning

Vår utomhusmatplats

Vi vet inte riktigt vad för slags bord vi får plats med inomhus men utomhus har vi ett hum om. Så när Iceys föräldrar frågade vad önskade oss i inflyttningspresent sa vi bidrag till utomhusmöbler. Vi väljer att börja med bord och stolar men hoppas såklart även kunna köpa loungemöbler.

Matbordet vi valt kommer från IKEA och heter Hattholmen. Vi har inte riktigt landad i om vi ska köra på brunt eller vitt men det lutar mot vitt. Till det kommer vi ha gråstolar som heter Fanbyn och även kan användas inne om det behövs. Matbordet finns inte på IKEA här så det har vi ska beställa i Sverige men stolarna köper vi här. Vi börjar med 6 stolar. Behöver vi fler har matchar våra vanliga stolar bra med dessa. Kanske köper vi fyra vanliga och fyra karmstolar.

Vi har även köpt lite mys saker för att få den rätt känslan som vi vill åt. Vi satsade på en blå duk från H&M (just nu på medlemspris), tallriksunderlägg i rotting från New Port och en kanna från Artilleriet. Vi är supernöjda och längtar efter att få äta utomhus.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.