Vardagen

Blä.

Ber om ursäkt för mina ensidiga bilder men mina dagar består mest av telefonsamtal, auktioner och promenader.

Orkar knappt utveckla känslan. Vet inte om det är vädret (fuktigt!), mensen eller att vi typ lever i limbo men jag känner bara blä. Är slö både fysiskt och psykiskt. Har typ noll aptit, är trött men kan inte sova och har en massa i huvudet. Älskar att ha idé men det här med att vänta typ sju veckor tills man kan skrida till verket är inte min grej. Något annat som inte är min grej är att ha pengar lite här och där när växelkurser är..ja lite här och där. Trodde länge att jag ville lära mig allt om valutahandel men vill jag verkligen det? Vi har sett på Devils och som alltid när jag ser sådana serier blir jag så pepp på utmaningar. Börshandel är inte riktigt min grej, jag gillar att investera i små företag som antingen är i uppstartningsfasen eller utvecklingsfasen. Valutahandel har alltid lockat lite men sedan jag såg Devils och när mina egna pengar åka upp och ner så känner jag mest blä för pengar och traders. Okej okej, kände mig också lite opåläst och naiv men mest blä.

Imorgon måste vi börja packa på riktig. Om en vecka flyttar vi ut. På lördag checkar vi in på hotell och på söndagen flyger vi till Sverige. Sedan 6 veckor där och sedan tillbaks till ett nytt hem. Ska bli så skönt. Så skönt! SÅ SKÖNT!

Nu har vi beställt soffbord och mattor till vardagsrummet. Kör en omfattande internetrunda varje morgon för att kolla efter kampanjer/rabatter. Som jag älskar rabatter. Extreme couponing kvinnorna är typ mina idoler. Något annat jag fixat med är en överraskning till Icey som fyller år på torsdag. Tänkte först köpa grillbestick men alltså, det var ju mest till oss. Det blir en heldag på västkusten och en överraskning. Han läser bloggen ibland så jag vågar inte skriva vad.

Nä, nu tror jag minsann att värme kan ha gått ner liiiite så jag ska nog testa att sova. Hoppas verkligen på en kylig kväll. Min våta dröm just nu. Apropå våta drömmar så missa inte Happys recept på flädersaft.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.