Svensk i Rotterdam,  Vardagen

Utslagen

Det är himla fuktigt här i Rotterdam. Började i söndags och trots lite välbehövligt regn och åska så håller fuktigheten i sig. Idag efter min sista keramik klass så fick jag migränkänningar. Är faktiskt inte så känslig för fuktighet men värmen och klibbigheten resulterar i dålig sömn. Det gör även utslag som kliar. Dessutom är det mensdagar på ingång så jag tog det lugnt idag.

Har annars fått till morgonpromenader vilket verkligen inte är min grej men jag känner mig lite i obalans och en promenad på morgonen hjälper. Det här med att inte ha ett hem har tagit ut sin rätt och jag längtar hem. Till fyra väggar fyllda av min saker, hans saker och våra saker. Är väldigt klar med att leva så här. Det går, absolut, men det är inte hållbart för mig som är en husmus. Känsliga dagar är det extra jobbigt.

Var på apoteket idag och bad om kräm för utslagen på armen men för det behövde jag ett recept. Då blev jag utslagen på riktigt. Vaknade igen till liv förrän på kvällen och då drog jag med mig Icey på en klibbig kvällspromenad. Hoppas på lite svalare och mindre klibbig dag imorgon.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.