Tankar

Sömnlöshet

Sovrummet 2.07

Är egentligen så in i bänken trött. Ändå ligger jag här klarvaken. Nej, tog inte mobilen när jag inte kunde somna. Tog mobilen när jag efter två timmar inte hade somnat. Trodde förvisso att det bara hade gått 20-30 minuter men tidsuppfattningen har inte varit på topp på sistone. Igår (förgår tekniskt sett) skulle Icey ta en power nap och jag lovade väcka honom efter 20 minuter. Fastnade i Cummings presskonferens och tydligen gick det två timmar innan Icey vaknade. Förövrigt helt fascinerad av Dominic Cummings. Han är som en smart skurk. Hade inte tänkt mig att han skulle låta så mänsklig. Ställer mig väldigt frågande till vad jag egentligen tycker om honom.

Kanske ska klargöra att jag inte ligger vaken och tänker på honom. Tänker inte på så mycket. Det blev bara så himla rörigt innan läggdags. Massa tvivel om mitt äktenskap dök upp från ingenstans och helt utan substans. Blev filosofisk och känslig. Eventuellt lite dramatisk i mitt tänkande men jag är drama! Jag hatar att älska drama men så är det. Sedan var sovrummet en bastu och ett icke insomnande ett faktum. Min fot värker trots att jag knappt gått en meter idag (igår). Ägnade nästan hela dagen till offerter, planeringar och gamla projekt som behövdes överlämnas. Det var ungefär noll procent givande på någon front. Vill så gärna köpa en lite belöning men a) fick ett paket idag (igår) och två kommer imorgon (idag) och b) jag har inte slutfört något.

Trodde jag skulle somna innan 02:00. Ser att minutrarna tickar på och finner det osannolikt att jag ska somna om 7 minuter. Plus, tror minsann det är en mygga här inne. Myggor i maj känns spontant överskattat. Hade gott kunnat vänta till juni. Eller om det bara är som så att jag antingen ska skaffa ett tunnare täcke eller sova med kläderna på. Svår avvägning. Är det inte orimligt att man förväntas göra så många avvägning och val generellt i livet utan att ens fått någon livsutbildning. Vad är det egentligen skolan lär ut? Är det inte väldigt förlegat i en värld där man kan googla dig till kunskap men där många verkar sakna empati. Eller är det bara en tanke som dyker upp när klockan passerat 02.00?

0

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.