Shopping,  Smycken

Pippi för Maria Nilsdotter

Ni har väl inte missat att världens starkaste flicka och en av de coolaste tjejerna någonsin fyller 75år i år. Jag älskar Pippi och gillar starkt många av dom samarbeten som görs med Astrid Lindberg AB i år. En favorit är smyckeskollektionen som Maria Nilsdotter skapat. Okej, Maria är ju en favorit i smyckesvärlden men det är ju ingen garanti för att det blir bra. Kollektionen släptes idag på Pippis födelsedag. Nedan är mina tre favoriter, hela kollektionen finns här.

Herr Nilsson ring
(Bild: marianilsdotter.com)
Flätörhänget, kan tänka mig ett i silver och ett i guld.
(Bild: marianilsdotter.com)
Mini flätringen
(Bild: marianilsdotter.com)
1+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.