Vardagen

Check på tisdagen!

Idag har jag ringt ambassader, vänner och familj och jag har fått nytt smink. Fick lite av Icey i lördags som jag blev superglad för och idag kom två grejer som jag köpt till mig själv. Har även påbörjat en ny bok och en ny serie men mer om det någon annan dag för jag är ovanligt trött idag. Icey ser på Så mycket bättre för säkert 10:e gången men försöker fokusera på att det är kul att han gillar svensk musik om än lite tjatigt med samma program haha. Verkligen inte en spännande vecka men ska få ihop inlägget om självkänsla som jag lovat en läsare. Det har krävt mycket mer eftertanke än jag trodde men en kul utmaning och spännande eftertanke.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.