Fredagslänkar

Fredagslänkar!

Helgen stundar och för min del blir det nog en väldigt lugn helg. Icey känner sig nere så han får bestämma vad han vill göra i helgen och om han vill vara med mig eller bara vara ensam lite. Kanske att jag bjuder honom fixar frukost och lunch imorgon om det hjälper. Det ska i alla fall vara strålande väder vilket är tacksamt men för Icey som nog gärna skulle vilja ha sovmorgon så blir det tufft i vårt sovrum.

Men hörni, vi kör lite länktips innan jag kikar igång dagen på riktigt.

Helgens shopping: Äntligen har sommarens smink landat i butikerna och mina hetaste tips är bronzing kollektionerna från MAC och Nars. Skulle jag bara få välja två produkter så skulle jag klicka hem Paradise Found Bronzing Powder från NARS och Fix+ bronzelite från MAC. Man kan aldrig ha för mycket glitter men på sommaren får man verkligen glittra extra.

Helgens musik: I samband med Corona så lade Apple Music till Get Up spellistor. Mina består av riktigt gamla hits. Mega flashbacks. Men jag klagar inte, alltid kul att plocka fram glömda skatter. En av dom nyare som dök upp var One Touch med Jess Glynne.

Helgens läsning: Foodjunkie har börjat blogga! Har följt hennes insta lääänge och så glad att hon nu har en blogg. Den finns på här på Elle Mat & Vin. Apropå tidningar och läsning typ så var nya numret av Allt om Mat smakens!

Helgens serietips: Till mångas förvåning så ser vi på ganska mycket svensk tv i det här hemmet. Inte för att jag pushar för det men Icey gillar det och vill ofta hitta något svenskt att titta på. Det mesta funkar men han vill helst ha med undertexter. Han frågar om något enstaka ord då och då men annars verkar han hänga med. Jag fattar inte han orkar för jag skulle bli supertrött. Förra helgen strecktittade vi på Bäckström. Den handlar om polisen Bäckström (en härlig filur) och upphittade skelettdelar. Vi gillade både serien som hade en del plot twists och det gillar man ju. Finns på Cmore.

Helgens Instagramtips: Kortedalabritta. Vet inte vad det är men kan inte sluta skratta. Precis vad som behövs lite då och då.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.