Fredagslänkar

Fredagstips aka fredagslänkar

Här sitter jag med min halsont och begynnelsen av huvudvärk. Faktiskt inte alls vad jag hade tänkt. Tror jag ska lägga mig på yogamattan och stretcha lite. Och hoppas det släpper.

Som traditionen bjuder så innebär fredag lite länktips så här kommer dom. Hoppas ni hittar något ni gillar!

Helgens shopping: Nu är det äntligen dags för marknaden jag tipsade om Local Femmes Market och som om inte det vore nog så är det även dags för à la London marknaden. Ett stående inslag i Götet men denna vår blir det en digital variant. Öppna Insta och sök på #alalondononlinemarket för att servad sommerbjuds.

Helgens album: Jag har fastnat för Josh Groban och hans Bridges Live: Madison Square Garden.

Helgens serietips: Har börjat kolla på Moneyheist. Kidsen svär att det är det bästa sedan kaksmet men alltså det var inte wow? Knappt ens lika bra som sockerkakssmet. Har hört mig för och det sägs att den blir bättre. Men känner ni för det så ta en titt och så kan ni väl berätta om det är värt min tid?

Helgens läsning och recept: Tycker du också att du ser bananbröd precis överallt? Det är inte bara du (eller bara jag). Miss Vogue har konstaterat att det bakas bananbröd som aldrig förr och bjuder på lite recept i slutet.

Trevlig helg!

0

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.