Inredning,  Smycken,  Vardagen

Skyddsängel

Bild från marianilsdotter.se

Hörni, idag är ingen vanlig dag för idag har jag skickat in min svenska deklaration. Min man och far fick göra den till slut för jag tycker det är så vansinnigt tråkigt. Jag läste dock den rättsliga delen på Skatteverket för det tycker dom är trist. Men nu är den inskickad. Eventuellt med något ärligt misstag men då hör dom väl av sig. Och typ en vecka innan deadline, vem är jag! Herregud, hade gott kunnat väntat i minst en vecka till.

Annars har jag surfat mycket Blocket och auktionssidor. Har också bläddrat igenom massor av inredningstidningar. Tappade kanske fokus lite och upptäckte nya Elle Fest & Bröllop. Funderade lite på om jag ska ge lite inblickar i vårt bröllop men känns så orättvist för alla de som måste ställa in sina bröllop i år. Festinspiration kanske inte är högst upp på listan just nu? Kanske blir det ett inlägg om ringar i alla fall. Apropå smycken så är jag ju mycket för materiell symbolik. Eller jag är mycket för materiella ting överlag och bara väldigt bra på att hitta anledningar för att köpa dom. Just nu så skulle jag vilja ha en liten skyddsamulett. Tycker halsbandet ovan från Maria Nilsdotter är fantastiskt. Hennes smycken är som tagna ur sagor – älskar det! Tänkte ett tag att man kanske vill köpa något när virusvardagen är över (och man överlevt) men det är inte imorgon och carpe diem och allt det där. Försökte övertala Icey att jag skulle få det som ett symboliskt smycke för skydd och trygghet. Han tyckte tydligen att det var exakt det som vigselringarna symboliserar. Attans.

Förresten, viktig moralisk fråga innan jag loggar ut för ikväll: kan man efter att man träffat en ny partner möblera sitt hem med likadana möbler som man hade när man bodde med sitt ex? Alltså det var ju jag som möblerade och inredde hemmet jag hade med mitt ex men det känns lite sisådär att införskaffa likadana möbler. Det rör sig närmast om en soffa som jag verkligen gillar. Vad tycker ni?

0

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.