Fredagslänkar

Lördag?

Någon helgkänsla infinner sig ju inte precis nuförtiden men dagen bjuder ändå på sol och ledighet. Mitt gym, David Lloyd, har kommit igång med livesända träningar och jag har på tredje dagen listat ut hur man kopplar upp sig (var tvungen att välja ett gym i England). Nu helt slut. Tycker det är riktigt snyggt att dom fryser medlemskapen men ändå väljer att hitta alternativ.

Hörde på BBC att femte veckan är tydligen mentalt den jobbigaste i isolation. Kul att det sammanträffar med påskhelgen som ju bjuder på massa ledig tid och fint väder. Nå väl, vi får ta det när vi kommer dit. Vecka fem kanske är när jag ger mig på Tik Tok?

Nä hörrni, här kommer lite länkar som kanske slukar lite tid.

Helgkonsert: Danny bjuder på live konsert från ett tomt Globen idag klockan 17:00

Fascinerande serier: Jag älskade Don’t F**k With The Cats som handlar om en internet mördare och folk med eventuellt lite för mycket tid som ägnar sig åt att lösa brott. Som hobby liksom. En väldigt dedikerad och imponerade hobby ska tilläggas. Det är sjuka brott och från vad jag kan se även en ganska sjuk brottsling.
Den andra serien är Unorthodox som jag förvisso inte tyckte var så himla bra men det är en fascinerande inblick i en religös värld. Den handlar om Esty som är chassidjude från Brooklyn. Hon väljer att fly från den lilla kolonin av ultraortodoxa judar och reser till Berlin. Tycker alltid sådana här filmer och serier är fascinerande. Ebba von Sydow älskade den men det är något för alternativ i stilen för min smak men ändå sevärd. Kanske inte som lördagsunderhållning men den funkar fint som söndagsmatiné.

Helgens smarta läsning: Denna om varför det är bättre att vara kritisk än smart.

Helgens positiva läsning: Kritisk är inte samma sak som pessimistisk. Den sistnämnda kan man ofta vara utan. Läs här om hur du dumpar pessimism.

Helgdansen: Egentligen ska man shuffla uppför trappor till sången längst upp men a) det är svårare än det ser ut och b) jag tycker man kan dansa hur man vill. Finns det något bättre än fuldans?

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.