Svensk i Rotterdam,  Vardagen

Tidiga morgonar

Igår var jag trött. Vaknade tidigt och var helt stel i nacken. Axlarna var vid öronen typ. I sovrummet hänger dessutom supervita rullgardiner. Jag tror på riktigt att dom gör rummet ännu ljusare än det faktiskt är. Det blir väldigt tidigt när det är så soliga dagar som vi har just nu. Så igår sov jag typ en timma mitt på dagen för jag var så trött.

Idag vaknade jag också tidigt men somnade om innan jag till slut vaknade vid åtta. Försöker lika kvar en stund så Icey får äta frukost i lugn och ro och få lite tid ensam vid tv. Är man lite mer morgonpigg så kör @guruglama liveyoga varje morgon klockan 08.00 på vardagar. Det är 30 minuter och denna vecka så ligger fokus på höfterna. Jag kommer sällan upp förrän nio men för oss tröttisar så ligger passet kvar ett tag. Har inte testat själv men yogamattan kom idag så idag ska jag hitta något mysigt pass med mycket stretch.

Kom ut på en promenad igår men det är så uppenbart att folk inte förstår att man måste hålla avstånd. Viruset sprider sig fort här och bara igår var det 800 fler fall och då är siffran egentligen högre eftersom inte alla testats. Jag skulle gissa på att om folk inte skärper sig så sätts fler och fler restriktioner in. Redan i måndags kom nya regler om att man ska samlas i grupper fler än tre. Jag hoppas folk skärper sig för det är så skönt att kunna gå ut. Annars så kämpar Icey mycket mer med isolationen och igår var han väldigt nere. Vi får se hur dagen blir. En dag i taget.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.