Svensk i Rotterdam,  Vardagen

Upp och ner och hit och dit

Dagsformen varierar verkligen. Ibland sköljer oron över mig totalt och ibland känns läget helt okej. Igår var jobbig. Började med statlig påminnelse om att hålla avståndet. Insåg att flygen var inställda till Spanien och min lillebror kände sig också orolig för våra föräldrar. Då blev det lite för mycket. Idag pratade jag med mamma på morgonen och efter det har det känts okej.

Har börjat tappat mycket hår igen men med rådande omständigheter är det svårt att veta om det beror på diet eller stress. Läser inga seriösa artiklar om Corona i tidningarna men går in på spanska och holländska myndigheternas sidor för att se läget. Det går hittills bara uppåt. Men min förhoppning är att det är sista veckan smittan ökar.

Väntar också på att få komma till en annan läkare som förhoppningsvis kan hjälpa mig med sköldkörteln. Har förresten kommit fram till att jag inte tycker om min läkare. Hon gav mig förvisso min remiss men när hon tog mitt blodprov så gick det inte första gången. Innan hon tog det andra gången sa hon att det förmodligen är väldigt högt. Hela mitt liv har jag fått höra att jag har ganska lågt blodtryck. Men hon tänkte nog att på grund av min vikt så skulle det vara högt. Det var det inte men hon försökte ändå få det till att det skulle vara det. Nå väl, ska ju till en annan läkare.

Medan jag försöker andas mig igenom denna epidemi så försöker jag meditera. Appen Balance erbjuder just nu ett premium konto gratis i ett år. Man behöver bara maila access@balanceapp.com och be om att få ett år gratis. Dom har olika meditationer så du kan hitta något som funkar för dig.

0

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.