Svensk i Rotterdam

Crib

Vi väntar fortfarande på uppdateringar om vårt nya hem men precis som allt hittills så är det rörigt. Hela processen har varit otydlig. Just nu väntar vi på att vi ska få skicka in dom nödvändiga papperna. Vi skulle fått ett email i veckan med instruktioner men det kom aldrig. Sedan vill jag inte skriva på ett kontrakt innan vi fått ett inflyttningsdatum men vi får se hur det kommer gå.

Det är superkul att vi fått ett nytt ställe men försöker ändå inte bli för exhalterad innan allt är klart. Det kan med maximal otur falla om våra papper inte stämmer. Så utan att ta ut segern i förskott så vill jag ändå presentera vårt eventuella nya boende. Typ så här ser det området ut just nu. Vi tror vårat ställe är till höger på bilden.

Det ser definitivt lite finare ut på arkitektens ritningar. Där dom också har ritat mot staden istället för mot förorten som kanske inte är lika fin hihi.

Bild lånad från www. remisehof.nl

Vi ansökte om alla de olika hemmen inom vår budget, lägenheter, tvåvåningslägenheter och radhus. Vi fick alltså ett radhus med takterrass som ser ut så här på ritningarna.

Bild lånad från www.hureninremisehof.nl

Det ska vara en takterrass någonstans men jag tror inte den är med på ritningen. På bottenvåningen är det entré, toalett och tvättrum/skrubb. På andra våningen är det vardagsrum och kök och på tredje våningen ligger sovrummen och badrummet. Under hela husjakten har vi letat efter ställen med minst två sovrum. Nu får vi tre sovrum. Icey tror att terassen är vid vardagsrummet vilket den mycket väl kan vara men beskrivningen säger tydligt takterrass.

Nu väntar vi bara på lite mer info och ett klartecken på att det är vårt. Jag tror det kan bli riktigt bra. Det är kanske inte lika mysigt som Kralingen där vi bor nu men det är nytt och energivänligt. Det är dock fortfarande holländskt så det är såklart en kombiugn som gäller. Den blev jag inte av med!

0

En kommentar

  • Happy

    Åh jag är så spänd på detta! Så skoj med radhus och visst ser det ut som att det är två ”dörrar” om du tittar på hur fönsterpartierna är inritade!!

    0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.