Vardagen

Det nya sociala

Okej, jag har samlat mig. Det har gått lite över en veckan sedan vi insåg att saker skulle stängas ner men nu är en ny vardag på plats. Icey och jag har hittat våra rutiner i den nya vardagen, restauranger och affärer har hittat fiffiga sätt att använda sociala medier som hjälp att nå ut till kunder och jag har skrivit in mig hos Infinite Yoga och kör hemmayoga. Mitt gym informerade mig häromdagen om att alla medlemskap pausas och vi får tillbaks de stängda veckorna i kredit. Det finns massor som kör gratis hemmapass men jag valde ändå att stötta en liten yogastudio. Lite extra eftertanke i mina val. Kanske kanske hjälper det äntligen att vara förtjust i shopping? Visst kan jag oroa mig lite över vår ekonomi. Inte så mycket över att vi bara en inkomst för min man är inte orolig (det kanske man inte är när ens land nästan gått i konkurs en gång i tiden?) så då skippar jag den oron. Däremot med besparingar lite här och där och valutor som rasar så känns det då och då oroligt. Jag mår så fruktansvärt dåligt av att oroa mig så jag gör allt för att inte oroa mig över sådant som inte behöver oroas över.

Samtidig som den nya vardagen är märklig så är det så många fina intiativ som jag ändå tycker skänker lite hopp om mänskligheten. Det är verkligen inte alltid min tro i mänskligheten är speciellt stor eller stark. Här är i alla fall tre tips på fina Instagramkonton.

@timeforachat – samlar upp massa av roliga intiativ för att ingen ska känna sig ensam eller isolerad.

@reebokcrossfitone – har massa träningar som sänds live allt från kondition- och rörlighetsträningar till HIIT yoga.

@thehappynewspaper – inga Corona specialare men ett konto jag följt länge och som hjälper alla dagar men kanske extra mycket när nyheterna är tunga, tråkiga och inte lyfter humöret.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.