Skönhet,  Vardagen

Fredagsdepp och söndagsgudstjänst

Gårdagen var seg. Jag upptäckte att så mycket hår försvunnit på sidorna. Ledsen om det är mycket hårtapptjat här i bloggen. Har bokat tid hos frisören för styling på torsdag och ska till läkaren på onsdag så kanske känns hårlivet lite mer optimistiskt efter det.

På vägen hem från kvällsyogan ringde jag Super M. Det var ett härligt samtal om sammanbrott, mat och Corona virus. Var så härligt att prata lite. När jag kom hem väntade middag och efter det skulle vi egentligen se på film men jag fastnade på Youtube och sminkfilmer. Det är en av mina guilty pleasures som jag inte gör jätteofta. Just nu funderar jag på om jag ska fixa mina ögonbryn. Ett brow lift lockar lite samtidigt som det är superläskigt. Ska fundera liiite till. Det är ju inte permanent och ibland är det kul att bara testa.

Nu är det lördag och vi har precis ätit lunch frukost. Getyogurt med bär är fina grejer det. Samtidigt försöker jag övertyga min man om att följa med till Hillsong kyrkan imorgon. Ni vet, Justin Biebers favoritkyrka. Den australienska kyrkan med en super rik ägare/grundare. Ni som följt mig ett tag vet att jag är besatt av serien Greenleaf på Netflix. Hillsong är det närmaste jag kommer komma känner jag men min man är svårflörtad. Han sa att han kan följa med mig till en vanlig kyrka men vad är det roliga i det?! Har ju en dag på mig att få honom att ändra sig. Vi får se hur det slutar.

0

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.