Skönhet

Hårräddare

När jag upptäckte att jag tappade ovanligt mycket hår så började jag lägga till lite produkter i min hårvårdsrutin. Byte även schampoo och balsam eftersom mitt gamla var slut. Det blev helt ärligt en hel drös med nytt. Vill redan nu var tydlig med att jag inte tror att några av produkterna gör mitt hår mindre tunt på det viset. Mitt håravfall beror på sköldkörteln och det måste bearbetas inifrån. Med det sagt så ville jag ha produkter som skyddar och stärker mitt befintliga hår. Som kanske gör att mindre slits av i duschen och borsten.

Bland annat fick en vårdande hårspray och en hårolja fick flytta in. Båda från Davines, ett märke min frisör använder. Sprayen sprayas på handdukstorkat hår och har verkligen hjälpt mitt hår. Det är som ett leave-in balsam som gör håret mjuk och väldigt lätt kammat. Nu förtiden försöker jag blåsa håret eftersom vått håret slits mycket mer och mirakelsprayen är även värmeskyddande. När håret sedan är torrt så tar jag i tre droppar hårolja. Det gör håret mindre torrt och mindre trasslig dom kommande dagarna. Ibland har jag i lite redan innan jag fönar det. Till exempel på gymmet där hårfönen gör håret torrt.

Detta är verkligen två produkter jag kan rekommendera för de med känsligt, trasigt, krångligt hår. Just nu har Lyko dessutom rabattpaketet med koden 20all. Dom kostar en del men är värde varje droppe.

0

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.