Sjukdomar

Slagen på tredje dagen

I fredags när jag gick och lade mig så hade jag migränkänningar och vaknade flera gånger den natten av illamående. På lördag morgon hade jag mycket riktigt huvudvärk med migränkänningar. Det gick typ över men illamåendet satt kvar. På söndagen kände jag mig lite seg men tänkte att det mest berodde på den något långa bilresan i lördags. Igår var jag trött och hade lätt huvudvärk så jag tog det lugnt.

Tisdagar börjar klockan 10 med en två timmar lång keramikkurs. Kände redan på morgon att jag kunde få migrän så jag såg till att äta. Hann inte göra en smoothie (nästa alla ingredienser är frusna) så det fick bli knäckebröd med avokado trots att jag verkligen försöker undvika gluten. Halv tolv började jag få panik för jag kände att migränen var på intåg. När lektionen var slut vid 12 så gick jag motvilligt hem. Egentligen ville jag ju vara ute men jag behövde hem och äta. Kycklingvingar med sötpotatis. Det har jag förresten ätit massor av sedan januari. Jag försöker att inte äta min starka medicin utan försöker med annat som kaffe, energi och Alvedon och Ipren. Apotekarn i London sa till mig att försöker jag bli gravid så ska jag inte äta droger. Mina migrän tabletter säljs receptfria i England men dom är väldigt starka. Lunchen hjälpte inte så jag tog en stor kaffe och en Snickers. Allt var förgäves. Det var på tok för sent. Jag blev bara sämre, blev illamående och kräktes. Hade så ont att jag hann tänka att jag kommer dö. Vet ju att det går över men trots att jag känner igen smärtan så tror jag ibland att det är något annat som till exempel en hjärnblödning. Ville gå och lägga mig men det fanns inte en chans att jag kunde ta mig upp för de holländska trappor upp till sovrummet. Dessutom har vi bara en nyckel och tog jag mig upp skulle jag aldrig ta mig ner för att släppa in min man. Jag lyckade sova lite till och från. Min man, ja han kom hem lite tidigare som han ofta gör när jag är sjuk. Jag sa att jag måste ha tabletter. Han höll med och letade upp de bästa tabletterna. Vid 21:00 kunde jag äntligen sitta upp.

Det var mina dagar det. Imorgon ska vi titta på hyrlägenheter och jag ska har galet mycket eftersläpande admin från flytten att ta igen. Och imorgon ska jag till gymmet. Först väntar nog baksmällan skulle jag tro. Så nu ska jag sova.

2 kommentarer

  • Nina

    Usch vad hemskt med migrän, hoppas det lagt sig nu. Bara en varning i all välmening, var försiktig även med ipren om du ska bli gravid ❤

    • natalia

      Tack för tips och kommentar ? Undviker smärtstillande så långt som möjligt, även alvedon. Ofta går det bra eftersom jag har möjlighet att vila men igår gick det inte alls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.