Film

Filmtips: Hjärter dam

Denna obehagliga danska film blandar lust med det förbjudna, kärlek med sex och familj och makt. Den handlar om en äldre tonårspojke som efter lite stök hamnar hos sin pappa då mamman inte längre vet hur hon ska hantera honom. Den svenska pappan bor med sin snygga fru i Danmark i ett stiligt hem som speglar deras framgångsrika karriär. I huset bor också där parets unga tvillingdöttrar också bor.

Den första delen av filmen är lite seg även om man märker att någon slags nyfikenhet börjar infinna sig hos styvmamman som tillslut förför sin styvson. Det är väldigt intima sexscener och är man det minsta pryd så ska man inte se denna. Sexscenerna till trots så är den inte så himla spännande men det som gör att man inte slutar titta är dels hur de leker med faran att bli påkomna men också hur styvmammans lite mörkare sidor kommer fram. I skarpt läge blir hon brutal och använder sin maktposition som den toppadvokat hon är. Allt för att skydda sig själv, sitt äktenskap och sin familj.

Slutet är ganska mörkt men en berättelse om en styvmor som förför sin styvson måste väl kanske ha ett sådant slut? Filmen finns på Apple TV och Viaplay.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.