Dieter,  Mode,  Träning

Nya mål, nya kläder och blomkålsgröt

Godmorgon!

Här sitter jag och tänkte dela med mig lite om ett av mål för i år samtidigt som jag äter blomkålsgröt. Oklart varför jag trodde det skulle vara en bra idé. Gillar inte vanlig gröt som vet inte varför jag trodde detta skulle vara bättre.

Hursomhelst, inför det nya året och i samband med att jag packat väska efter väska med mina kläder så insåg jag att jag behöver se över min konsumtion. Under året i Oslo när vi bott kompakt så har jag inte riktigt kunna använda alla mina saker vilket jag saknar. Så när jag packade ner allt så insåg jag hur mycket fint och bra jag har. Samtidigt så funderar ju även jag över hur jag kan anpassa mitt liv efter jordens resurser. Jag ska inte säga att jag har ett shoppingförbud men Alex shoppingfria månader har inspirerat liksom lite eftertanke. Så jag undviker att införskaffa nya kläder eller accessoarer. För jag behöver inte mer just nu. Men det måste väl alltid finnas ett undantag till regeln? För jag behöver nya träningskläder. Kommer inte riktigt i mina gamla. Eller kommer i och kommer i, jag kommer inte i på ett bekvämt sätt. Så det är inte villhöver utan behöver. Jag har surfat runt lite och Zalando har just nu så mycket fina träningskläder i lite större storlekar. Under budgetmötet igår så lade jag fram min motion (see what I did there) om träningskläder. Och dessa skulle jag vilja klicka hem.

0

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.