Livet

Hormontårar

Igår kväll började det, eller egentligen i söndags kanske men igår kom det med besked. Någon slags hormonellorkan svepte in. Jag grät för ingeting. Absolut ingenting. Det är inget som är fel men jag bara grät och grät. Sedan kom jag på alla olika möjliga scenarion och då grät jag ändå mer. Kunde inte somna för jag var så ledsen samt att det blåste storm ute och det lät i sovrummet som är högst upp. Humöret var inte bättre imorse efter alldeles för lite sömn.

Icey åkte iväg idag och sorgen visste inga gränser när han skulle säga hejdå. Alltså, verkligen inte en katastrof men jag kunde inte kontrollera det. Jag skulle egentligen på yoga vid 13 men avbokade. Kände inte för att storlipa i en sal med främlingar. Så jag gick och lade mig och sov lite. När jag vaknade fick jag min mens. Så tvådelad, å ena sidan lite ledsen över att jag inte är gravid men å andra sidan en lättnad över att hormonorkanen skulle lägga sig. Nu på kvällskvisten är det bättre.

Trots dålig aptit och sug på en massa härligt så har jag trots allt hålla mig till det jag ska äta. Och fått i mig tre måltider. Nu disk, Harry Styles och disk. Imorgon är det nya tag.

0

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.