Jul

God fortsättning!

Det var full fart när vi väl kom till västkusten efter en hel dags resande. Jag fick tag i en förhörshållare så jag kunde göra mitt förarintyg. Mer om det sen!

Min bror och hans fästmö och deras lilla tjej har varit här vilken innebär typ 1-2 timmars lugn per dygn. Annars ska det passas eller man bör i alla fall hålla henne under uppsikt. Det har lagats julmat och ätits. Vi har öppnat presenter och alla blivit glada. I mångt och mycket en ganska vanlig jul ändå är det första gången vi är hela familjen inklusive alla respektive som är tillsammans på julafton.

Det har också varit en väldigt offline jul. När min mobil gick sönder för över en månad sedan så var det jobbigt, i så där en vecka, men nu tycker jag det är rätt skönt. Samtidigt är det skönt att ha tillbaks mobilen och därmed kameran.

Idag åkte min bror vidare för nästa julfirande och jag har snart haft på mig pyjamas i 24 timmar. Det summerar väl dagen ganska bra. Men imorgon (senare idag) är jag tillbaks!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.