Fredagslänkar,  Mode,  Skönhet,  TV

Så mycket fredag

Livet går i 180 och jag ramlar snart av karusellen. Dessutom så himla trött på grund att jag inte kan sova om nätterna. Det pågår just nu ett gigantiskt logistik pussel och allt måste in i en kalender innan veckorna rinner ifrån oss. Innan vi beger oss på helgens utflykt så ska det planeras. Dessutom ringde min gamla chef och frågade om jag kan jobba i två veckor. Självklart ställer jag upp när det krisar. För er som har roligare planer komme här lite fredasgtips!

Helgens poddtips: Jag må vara gift men kärlek och förhållande fascinerar mig fortfarande. Min stora idol är Alain de Botton som skriver fantastiska böcker. Har du inte läst hans böcker så kan du ju alltid börja med en podd. Varför inte lyssna på The Real Hard Work of Love and Relationsships.

Helgens filmtips: Är denna gång en serie. Unbelievable är en mörk serie baserade på verkliga händelser. Den handlar om våldtäkt och den orättvisa och skada som kan följa. Det finns en ljusare sida som handlar om kvinnlig solidaritet och tilltro när två poliser hittar att sätt att samarbete för att ge de utsatta kvinnorna rättvisa.

Helgens skönhetstips: Hösten är här. Doftljus och varma duschar står på schemat varje kväll. Mina duschfavoriter hittar jag oss Rituals. Där har jag även köpt doftljuset i vårt badrum.

Helgens shoppingtips: Denna klickade jag hem när det var rea och jag tycker alla ska ha minst en färgglad sjal i sin hall. Jag älskar sjalar, gör ni också det?

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.