Girlytalk,  Livet

Vem är jag?

Här om dagen när jag skulle uppdatera sidan om mig så insåg jag att länken till inlägget “vem är jag” är från 2014. Herre! Något måste väl hänt sedan dess? Vi får se…

Natalia heter jag tillsammans med några andra namn. Det var mitt första namn och ett namn som stannade kvar i passet.

Natalia är över 30 år men det börjar närma sig 40. Ska bara klara av lite andra livförändingar men sedan ska det planeras 40-års fest. För fira älskar jag!

Natalia har gift sig för några dagar sedan. Det var en perfekt operfekt vigsel och fest. Vänner från hela världen såg till att det blev en oförglömlig helg. Men visst, trots att det bara gott någon vecka så får Natalia ändå lite panik över det livslånga förhållandet hon lovat sin man och inte minst, sig själv.

Natalia är arbetslös. Igen. Det är lite hennes oturs öde. Det är trist såklart men det blir inte bättre av att tycka det är tråkigt. Sökte jobb innan sommaren men fick för någon dag sedan besked om att hon inte fick tjänsten. Planer smids men det är några andra pusselbitar som måste falla på plats först.

Natalia är övernyfiken på absolut allt. Fortfarande. Hon gillar att lära sig bisarr fakta och kunskap och ju konstigare det är desto mer vill hon veta.

Natalia är fascinerad av nutiden och slutar aldrig förundras över hur knäpp dagens verklighet är. Hur så många har sociala medier som någon slags mått för normen, hur folk måste dela med sig av varenda lite och stor åsikt, hur folk orkar bli upprörda/irriterade över idiotiska saker. Hon förstår inte alls hur folk har energi att jämföra sig med andra hela tiden. Natalia vet inte om hon pallar nutiden vissa dagar. Det är kanske inte så märkligt att hon ofta drömmer om att flytta till landet och renovera en gammal gård.

Natalia pratar en slags jag-vet-inte-vad men hon pratar fortfarande på göteborgska när hon är arg. Har väldigt udda brytningar i svenskan och engelska kan hon knappt prata längre. Det blev för mycket av dålig norska, svenska, isländska och allt det andra man kan mixa med utan att kunna något av det.

Natalia är genuint lycklig. Hon har hittat sitt hem. Hon är spontan, glad, pinsam, nyfiken och alltid sugen på en dans. Hon är social när hon vill men trivs bra bara ensam. Hon är loyal och beskyddande men älskar när vänner kommer överens. Hon har både bra självförtroende och är självsäker. Hon vet att hon duger och skulle hon inte duga för några så är det inte henne det är fel på.

Natalia är en hopplös och dramatisk romantiker som vill att varje dag ska vara som första dagen. Hon vill alltid hångla, känna spänning och vill inte ha det för perfekt. Hon gillar att bråka ibland, få skrika av sig och känna sig dramatisk. Hennes äktenskap kommer förmodligen inte innehålla så mycket av det och hon försöker lära sig att det är okej.

Natalia tänker mycket. Mycket mer än den genomsnittliga tjejen. Det gör att hon ofta vill visa tacksamhet för de saker om människor hon har i sitt liv. Så var det då och så är det fortfarande.

Natalia är en känslomänniska. Varje liten känsla, bra som dålig, känns av mycket. Känslotopparna är skyhöga och dalarna är djupa och mörka. Men hon skulle inte vilja ha det på något annat sätt. Det är det som gör livet kul, det är det som gör Natalia unik.

Natalia tycker hon ser ut så här på en bra dag.

WIDNES, UNITED KINGDOM – JUNE 14: (EMBARGOED FOR PUBLICATION IN UK NEWSPAPERS UNTIL 24 HOURS AFTER CREATE DATE AND TIME) Meghan, Duchess of Sussex attends a ceremony to open the new Mersey Gateway Bridge on June 14, 2018 in Widnes, England. Meghan Markle married Prince Harry last month to become The Duchess of Sussex and this is her first engagement with the Queen. During the visit the pair will open a road bridge in Widnes and visit The Storyhouse and Town Hall in Chester. (Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.