Vi satte en budget utefter våra prioriteringar. Vi har fått justera den två gånger vilket ändå inte är så dåligt med tanke på att vi satte budgeten i höstas. Som jag nämt tidigare har prioriteringslistan i bröllopsboken hjälpt mycket.

Jag har försökt hålla utkik efter rabattkoder och tagit mycket hjälp av min fina vän K för att inhandla saker i USA. Urvalet är såklart mycket större där och slipper man betala frakten så är det ju guld värt. Det är sista vändan hon är där nu så ni försöker vi köpa så mycket vi kan och så mycket som får plats.

Det är också nu när inköpa är gjorda som vi märker vad det exakta kostnaderna blir. Hittills är det plus minus noll eftersom visa poster gått över och andra under. Men det är också nu det roliga börjar. När idéerna ska bli verklighet och budgeten ska hållas. Jag gillar utmaningen. Som till exempel hur man det här på en till minsta möjliga pris.

Det är ofta billigare att gifta sig på landet, utanför storstäderna, men det man kanske inte alltid tänker på är att det ofta tillkommer mycket transporter. Riktigt tråkiga utgifter men som man helt enkelt för ta om man inte vill hålla på att köra själv fram och tillbaks. Och här får man ju känna efter men vi kände direkt att vi vill outsourca det som kan outsourcas. Speciellt med tanke på att upphämtning och återlämningen tar sin tid med tanke på avstånden. I efterhand så skulle vi budgeterat lite högre för just transporterna. Nu funderar vi på att kompensera med att göra andra saker vi själva. Det finns ju saker vi kan göra men som inte kräver att vi sitter i en bil i 2-3 timmar.

Vad vill ni mer veta om det stundande bröllopet? Kanske inte så himla stundande eftersom det är i augusti haha. Har ni några önskemål om blogginlägg så hit me!