Tjejsnack by Natalia

En del av Girlytalk

London

Det har varit intensiva dagar i London och jag längtar redan till min mini semester nästa vecka haha. Det har också varit väldigt bra dagar i London med positiva möten, kul häng med chefen och mycket kunskap. Sådär att man blir matt. Min trasig fot skrikerpå båda ställen där den är trasig att den är i smärta. Snittsteg på 9000 per dag är tydligen inget den uppskattar.

Nu är min Icey här. Vi ska gå (!) omkring, köpa våra bröllopsringar, ha afternoon tea och imorse till frukosten överraskade han mig med Hamilton biljetter. Det här kan ju inte bli något annat än bra!

Ha en fin helg hörrni!

1 kommentar

  1. Fantastisk å høre at dere koser dere!! Det fortjener dere ❤️❤️❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.