Hjärnan känner av att jag var ledig i fem dagar men kroppen är lite mör och trött efter fem dagars städning. Men nu är sommarstugan redo för säsongen 2019. Allt utom vår lilla gäststuga som faktiskt också är mitt rum. Men vi resonerade som så att det kunde vänta för det löser vi fort men att städa och plocka undan görs lättast när det bara är Icey och jag är där. Vi har mest plockat undan och så har min mamma lovat att ta in en städfirma för att städa golv och badrum för där tog vår tid och ork slut.

Vi har också hunnit med skönt häng med grannar. Icey lite mer än jag för jag har inte känt mig social. Men en superhärlig middag fick vi ihop med vår bögkompisar. Så härligt snack med dom och så avslappnat – det var en bra energikick. Bollade lite kläder inför bröllopet med dom och dom tyckte jag var lite knäpp men väldigt jag. Tror det var en komplimang.

Jag sov hela två timmar i bilen på väg hem idag. Det var skönt. Nu på kvällen har jag gått igenom jobbmailen så det inte är kaos. Egentligen borde jag jobba mer men orkar inte. Skulle ha jobbat under helgen mend det var som om min mobil visste att jag behövde ledighet och vägrade ge mig 4G signaler. Jag har presentationer att förbereda och på tisdag åker jag London. Ska göra kunde besök onsdag-fredag och sen kommer Icey lagom till helgen. Det har varit alldeles för mycket jobb så jag har bett om att få 2 och 3 maj ledigt. Men först, intesinsivt jobb.

Ps. Glömde visste publicera för jag somnade.