Girlytalk

Veckan – igen

Det var inte mening att det skulle bli så långt mellan inläggen. Jag ville skriva men det var en sådan deppig vecka förra veckan. Många många tårar över kompisar som osar:ar nej till bröllopet. Icey har varit en klippa och gjort allt för att jag inte ska gråta varje dag. Han har även sett till så jag hållit mig till Paleo AIP dieten. Inget kaffe, inget peppar, inga chili…. typ ingeting haha. Det går faktiskt helt okej så länge man äter hemma. Går man utanför dörr utan medhavd mat är man körd.

Idag var jag hos läkaren och japp, min fot är trasig. En sena är väldigt trasig och ett ledband är trasigt. Jag fick en remiss till ortopeden och en påminnelse om att om man stukar foten illa så ska man vila den men också gå till läkaren helst innan det har gått två år. Nu har det blivit kroniskt så vi får se vad ortopeden säger. Min läkare sa att man ibland kan sputa kortison i senan som är den delen som gör mest ont i foten. Han sa också att det kan leda till att man får ont i knä, höfter och rygg. Jo men jo tack, redan där. Resten av idag har jag tagit ledigt men faktiskt mest för att jobba utan press.

Nå ja, denna veckan då.

Veckans yay: Att Frölunda vann igår borta mot Luleå och att jag fick en match i present av Icey så på lördag väntar hockey i Götet. Och faktiskt, att just Icey och jag träffades. Det var en riktigt vinstlott. Och solen, att solen typ är ute och dagarna är längre.

Veckans nay: Att min fot gör så förbannat ont. Att det är massa deadline på jobbet denna veckan och att två intensiva veckor. De flesta av mina kollegor reser bort från och med torsdag så underbemanning är en underskattat.

Veckan utmaning: Att gå till det f***ing gym. Att det ska vara så svårt?!?!?

Veckan köp: Massor! Så mycket att det får bli ett eget inlägg.

0

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.