Min brudtärnor körde avstämning med mig i helgen och jag tror jag klarade testet. Okej, det är en del kvar att fixa men jag tror ändå vi är rätt bra i fas. Det var skönt att få det bekräftat av någon annan. Näst på tur tror jag blir att börja fixa outfits. Det känns inte som något jag orkar greja med sista minuten. Har redan några idéer som jag kan dela med mig av imorgon.

I övrigt var helgen slapp. Den innehöll häng med mina favoritmänniskor. Och jag är så glad att de alla kommer överens. Och favoritaktivteten; brunch. Jag ville egentligen jobba lite igår men hade istället en kamp mot migrän. Inga smärtstillande hjälpte och jag hade så sjukt tråkigt eftersom jag inte kunde sova. Såg på hela Dirty John serien som är baserad på verkliga händelser men som jag tyckte var jättedålig.

Idag är jag som så ofta helt ut ur balans och ville egentligen bara vara ute och röra på mig. Apprå på att röra på mig så ska jag till läkaren imorgon för att kolla min fot. Sisådär 2 år (skämskudde på det!) efter att jag stukade den rejält. Den är fortfarande svullen och gör ibland helt galet ont. Låt oss se hur hjälpsamma dom vill vara.