Kom av mig lite. Tycker det mest angående bröllopet är klart. I helgen har jag en lite planeringsträff med mina brudtärnor. Dom har snällt ställt upp på att sy mörka blåa dukar. Till det kommer vi ha mörk lilla servetter med en rosa kant. Men idag slog det mig att det kanske blir alldeles för mycket (jag) för den här enkla lilla ladan. Samtidigt som jag vill att man kommer in och tänker wow. Vill inte att någon ska tänka bröllop. För oss är det ett firande av vår kärlek och den kärlek vi har till familj och vänner. På grund av spårk.. ja, språkutmaningar så kommer vi inte ha en klassisk bordsplacering heller.

Har fixat nästan allt till våra välkomstpåsar, beställt presenter till de som ska ha det, vet ungefär vad jag vill ha på borden. Så ja, nu är det väl typ bara ceremonin kvar? Och där har jag kört fast lite dels för att jag inte är så värst motiverad och dels för att det är så liten del av dagen. Det enda vi vet är att vi inte vill ha mobiler och vi vill inte ha foton på oss på sociala medier innan vi lagt ut något. Om vi nu gör det. Kanske den största men den kortaste. Ska jag kanske berätta lite om hur vi tänkt oss helgen?